ASEA RENU28 Revatiliserende Redox-gel

In onze zoektocht naar een gezonder uitziende huid hebben we een eindeloze zee aan producten om doorheen te zwemmen, van betaalbaar tot duur, van diep werkend tot oppervlakkig. Allen beweren een gezonder uiterlijk te bieden. Maar hoeveel van hen helpen uw huid om er niet alleen gezonder uit te zien, maar om ook gezonder te ZIJN?

Dankzij RENU28 kunt u uw huid verjongen via de wetenschap achter Redox Signaling.

RENU28 verbetert de weerstand en dynamiek van uw cellen van de opperhuid door de natuurlijke productie van de opperhuidcellen te stimuleren, zodat uw huid er jong en gezond blijft uitzien. De krachtige wetenschap achter RENU28 levert een zachte, effectieve behandeling op die veroudering tegengaat en voorziet in de behoeften van de huid. Met behulp van de Redox Signaling-technologie biedt deze unieke gel essentiële ondersteuning aan de cellulaire mechanismen die aan de basis liggen van uw huidstructuur. RENU28 zorgt voor de cruciale communicatie tussen de opperhuidcellen voor een optimale ondersteuning en vernieuwing.

Verjongde huid

verjongde huidHet natuurlijke vermogen van de huid om te verjongen neemt na verloop van tijd af. Zuigelingen vernieuwen hun opperhuidcellen om de 14 dagen. Op volwassen leeftijd neemt die tijd toe tot 28 dagen en wordt deze steeds langer. Vanaf de leeftijd van 50 jaar en ouder kan de vernieuwing van de  opperhuidcellen zich uitstellen tot wel drie maanden. Maar met dagelijkse toepassing van RENU 28, geeft u uw huid verjongende redox-signaalmoleculen die uw huid op cellulair niveau verbeteren.

Wat uw problemen ook zijn, of het nu gaat om droogte of fijne lijntjes - en waar ze zich ook bevinden - RENU28 kan helpen.

Voor meer informatie zie xerion.myasealive.com


Wat zit er in RENU28?

Geconcentreerde Redox-Signaalmoleculen in een gel.

Dit is niet uw normale huidverzorgingsproduct. RENU28 Bevat geen vochtinbrengende middelen en chemicaliën die de huid opblazen of voedingsstoffen die de huid "voeden".

Asea heeft natuurlijke en lichaamseigen stoffen genomen en daarmee een geconcentreerde gel samengesteld die u kunt gebruiken voor de verzorging van uw huid. RENU28 ondersteunt uw opperhuidcellen en vult het natuurlijke vernieuwingsproces aan.

RENU28 bevat 4 ingrediënten. Deze 4 ingrediënten zijn de elementen die de makers en dragers zijn voor de geconcentreerde Redox-signaalmoleculen.

Redox-signaalmoleculen worden van nature in elke cel in elk lichaam (van elk levend wezen) gemaakt. 

Voordelen van ASEA RENU28:

  • Bevordert jeugdig uitziende huid
  • Vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetert de hydratatie
  • Maakt de huid zachter

Hoe effectief is RENU28?

KLINISCH GETEST

Een 28-daagse klinische studie met RENU28 gaf volgende verbluffende resultaten:


  • Verbetert de huidtextuur van het gezicht met 22%
  • Verhoogt de gladheid van de huid met 23%
  • Verhoogt de elasticiteit van de huid met 20%


        Zie ook: FAQGel voor het hele lichaam

RENU28 huidgel is niet alleen voor je gezicht. Dit is een product voor voor het hele lichaam die van buiten naar binnen werkt om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

RENU28 is een eenvoudige gel die u rechtstreeks op uw huid kunt aanbrengen en die een gezonde huid zachtjes ondersteunt.


Meer weten?

Lees meer in de Wetenschappelijke update Renu28 

Gebruiksaanwijzing Renu28

Voor en na foto's

Wordt het niet tijd dat je iets voor je huid doet dat gaat werken? 

klik-hier om te bestellen