ASEA VIA SOURCE

GEHEEL VOEDSEL & MICRONUTRIËNTEN COMPLEX

Hoewel het waar is dat je de samenstelling van een natuurlijke vitamine chemisch kunt nabootsen en in een supplement kunt doen, zal je lichaam het niet herkennen of nog belangrijker, het niet opnemen op dezelfde manier als natuurlijke voedingsbronnen dat doen.

ASEA® VIA™ Source is  gemaakt van het hele voedsel dat van nature alle voedingsstoffen levert.

Net zoals een plant voedingsstoffen uit de bodem omzet in een eetbare vorm, zijn de vitamines en mineralen in ASEA VIA Source afkomstig van een plantaardig glycoproteïne-ferment. Dit proces creëert een eiwitmatrix - een stabiele voedselvorm die het lichaam herkent.

  • Ondersteunt cellulaire gezondheid, algemene voeding en welzijn voor het hele lichaam.
  • Helpt bij de assimilatie van voedingsstoffen met het gepatenteerde BioVIA ™ Source Complex.
  • Biedt bouwstenen voor voedingsstoffen om te werken met ASEA.

ASEA VIA Source is een gepatenteerd mengsel van zorgvuldig geproduceerde hele voedingsmiddelen, vitaminen, mineralen, fytonutriënten, biologische superfoods, sporenmineralen en enzymen en beschikt over ASEA's gepatenteerde BioVIA ™ Source Complex, dat de nodige componenten levert om maximale biologische beschikbaarheid te garanderen.

BIOVIA SOURCE COMPLEX

ASEA VIA Source bevat BioVIA Source Complex, een unieke mix van enzymen die specifiek is geformuleerd in een eigen complex waarvan is aangetoond dat het de opname van voedingsstoffen optimaliseert.

Infofiche Asea Via Source

klik-hier om te bestellen