RENUAdvanced® huidverzorgingssysteem


Versterk het potentieel van je huid

Je huid wordt dagelijks geconfronteerd met de zon, stress, vervuiling en veroudering. Ons RENUAdvanced® huidverzorgingssysteem, aangedreven door Redox™, helpt uw huidcellen om redox te behouden

Balanceer en voltooi deze cyclus optimaal, met behulp van bewezen ingrediënten die de huid verjongen en herstellen. Je uitstraling verbetert, je zelfvertrouwen verhoogt. Deze RENUAdvanced® producten stellen je in staat om er op je best uit te zien en je op je best te voelen.

Klaar om te stralen? 


Geef de natuurlijke verjonging van je huid een boost

Uw huid doorloopt van nature een cyclus van vernieuwing en verjonging, maar na verloop van tijd kan dit proces vertragen. RENUAdvanced-producten zijn speciaal ontwikkeld om de natuurlijke vernieuwing van uw huid te ondersteunen door middel van redox-homeostase. Hierdoor kan de huid beter presteren, sneller verjongen en er strakker en gladder uitzien.

Complimenten over je huid verhogen je zelfvertrouwen 

• Helpt de huidbarrièrefunctie te ondersteunen voor een veerkrachtiger uitziende huid. 

• Helpt een evenwichtige huidhydratatie te behouden voor een mooie huid. 

• Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen voor een jeugdige huid. 

• Beschermt de huid tegen omgevingsfactoren die een droge huid kunnen veroorzaken.


Vier eenvoudige stappen voor een gladdere, stralende huid

Huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ons RENUAdvanced Skin Care System wordt aangedreven door Redox en geeft je huid alles wat het nodig heeft om strakker en gladder te worden - alles in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1: Reinig met zorg Onze Foaming Cleanser reinigt zachtjes uw huid zonder deze te ontdoen van natuurlijke oliën, waardoor deze gehydrateerd, beschermd en stralend blijft.

Stap 2: Toon en balans Onze Balancing Toner verfrist, brengt het natuurlijke microbioom in evenwicht, verzacht de verschijning van puistjes en verwijdert roodheid, wat resulteert in een meer consistent uiterlijk.

Extra stap: Maximaliseer het potentieel van uw huid Verbeter het uiterlijk van uw huid met RENU28® Revitalizing Redox Gel, met behulp van gepatenteerde ASEA redox-technologie om actieve redox-signaalmoleculen naar uw huid te transporteren, wat resulteert in een gladdere en strakkere huid.

Stap 3: Voel de gloed Geef je huid een beetje extra ondersteuning met ons Glow Serum, dat helpt bij het opbouwen van een natuurlijke barrière die resulteert in een meer gehydrateerde, stralende en hernieuwde huid.

Stap 4: Stevig, glad en gehydrateerd Onze Hydrating Cream is diep hydraterend en verzorgend en helpt bij het bevorderen van een steviger en gladder uitziende huid, waardoor u zich vandaag en in de toekomst zelfverzekerd voelt.Meer info:

RENUAdvanced® Foaming Cleanser
RENUAdvanced®  Balancing Toner
RENUAdvanced®  Glow Serum
RENUAdvanced® Hydrating Cream


klik-hier om te bestellen