ASEA ZAKELIJK POTENTIEEL

ASEA is het voertuig om jouw levensstijl te verbeteren. 

Of je nu een beetje extra inkomen nodig hebt om een afbetaling te dekken, een (extra) vakantie in te plannen, ... , van thuis uit kunnen werken om opvang voor de kinderen te voorzien, ...of als zelfstandige wil werken, ASEA kan je brengen waar jij wil zijn.

Iedere dag wanneer je opstaat heb je de keuze om zelf jouw leven te vormen of het te laten vormen door andermans visies en projecties. Business of werk – hoe je het ook mag noemen – is bepalend over hoe ons leven gevormd wordt. Wil je volledig iets anders met je leven, je werk of je business dat een meerwaarde is voor jou en en voor diegenen die jou omringen?

EEN UITSTEKENDE GELEGENHEID

Als je enthousiast bent over het verbazingwekkende potentieel van de Redox- signaleringstechnologie,  stel je dan het zakelijke potentieel voor jou voor, welke het bedrijf dat het pionierde kan bieden. Betrokken zijn bij ASEA - het enige bedrijf dat producten vervaardigt met stabiele Redox Signaalmoleculen - beïnvloedt zowel jouw welzijn als jouw financiële toekomst.

Door een ASEA-bedrijf te starten, kan je jouw financiële doelen realiseren terwijl je controle over jouw tijd hebt. Meer dan 70% van de mensen die een eigen bedrijf beginnen, noemt een veel voorkomende reden om dit te doen: hun eigen baas zijn. Klinkt goed, toch?

Het standaard baas-werknemer paradigma maakt plaats voor de vraag om vanuit huis te werken. Niet alleen omdat mensen controle nodig hebben over hoe ze hun geld verdienen, maar ook omdat ze tijdvrijheid en meer winstpotentieel nodig hebben.

Wist je dat afgestudeerden gemiddeld 15% minder verdienen dan in het jaar 2000? 

Het is eenvoudig om te beginnen. Met een low-risk, low-cost entrypunt, krijg je een enorme kans om een aanzienlijk inkomen te creëren, zonder de hoofdpijn van traditionele startups. Je hoeft je nooit zorgen te maken over voorraad, opslag, werknemers of salarisadministratie.

INKOMEN OP JOUW MANIER

Als je zoals de meeste mensen bent, ben je gewend te vertrouwen op een regelmatig salaris van een werkgever. Maar die norm wordt steeds minder normaal naarmate meer en meer mensen meerdere inkomensstromen zoeken - en creëren.

Het compensatieplan van ASEA biedt je meerdere manieren om te verdienen. 

Op elk niveau van het compensatieplan van ASEA kan je  extra inkomsten genereren, van een paar honderd tot een paar duizend dollar per maand. Gemiddelde commissies van ASEA zien er ongeveer zo uit:

Het klantenbestand is onbeperkt en de krachtige, genereuze commissie- en bonusstructuur beloont medewerkers bij elke stap.

Kort overzicht compensatieplan

NU IS HET JOUW TIJD OM TE KIEZEN

Met ASEA kan je je eigen bloeiende bedrijf bezitten, ondersteund door een snelgroeiend, multinationaal bedrijf dat gebruik maakt van een revolutionaire doorbraak in de gezondheidszorg. Je hebt echt de controle. Of je nu een professional bent die niet meer mee wil doen aan de dagelijkse sleur van negen tot vijf, een moeder die thuis blijft en die het huishoudbudget wil verhogen, of een ondernemer die een substantieel, voltijds inkomen wil opbouwen, ASEA biedt je de kans om uw persoonlijke en financiële doelen te bereiken en een bedrijf op te bouwen dat de tand des tijds zal doorstaan.

Voordelen van een ASEA Home Based Business:

  • Bouw een internationaal bedrijf op vanuit jouw thuiskantoor.
  • Weinig of geen voorraad nodig
  • Minimale financiële investering
  • Geen werknemers
  • Mogelijkheid om te reizen (indien je dat wenst) voor jouw bedrijf.
  • We bieden een bewezen systeem om te starten.

Ons doel is om jou te helpen succesvol te zijn. 

Interesse in méér tijd, méér geld, méér plezier? Is de zakelijke opportuniteit van ASEA iets voor jou ? NEEM CONTACT MET ONS OP