HET BEDRIJF ASEA

MENSEN vóór WINST

ASEA-oprichter Verdis Norton had zijn pensioengerechtigde leeftijd al bereikt in een enorm succesvolle carrière waarin hij ondernemingen met een omzet van miljarden dollars leidde, toen hij in aanraking kwam met de Redox Signaling-technologie. Al snel ontdekte hij het potentieel van Redox Signaling waarmee hij het leven van mensen overal ter wereld beter kon maken en het werd zijn missie om deze krachtige technologie met de wereld te delen.


ASEA is een bedrijf waarmee u met vertrouwen kunt samenwerken. De oprichters hebben ASEA opgericht op basis van tientallen jaren ervaring bij Fortune-100-bedrijven.

Tegenwoordig wordt ASEA geleid door een uitvoerend team met uitgebreide ervaring, zowel binnen als buiten de netwerkmarketing industrie. De leidinggevenden van ASEA zijn toegewijd aan de duurzame groei van het bedrijf op de lange termijn met behoud van de principes en waarden waarop het bedrijf is opgericht.

ASEA is winstgevend vanaf het eerste bedrijfsjaar en heeft geen schulden. ASEA produceert zijn unieke producten in een faciliteit die gecertificeerd is voor reinheid en kwaliteit, en ze zijn redox-gecertificeerd door een prestigieus extern laboratorium. De productieprocessen zijn voor 100% eigendom van en worden beheerd door ASEA, waardoor de productkwaliteit keer op keer wordt gegarandeerd.

VISIE

"Become the recognized global leader in cellular health and redox-based technologies and achieve worldwide distribution of ASEA’s life-changing products, financial opportunity, and culture."

Erkende wereldleider worden in cellulaire gezondheid en redox-gebaseerde technologieën en wereldwijde distributie realiseren van ASEA's levensveranderende producten, financiële mogelijkheden en cultuur.

MISSIE - Levens veranderen

"To better people’s lives and to be a force for good in the world"

ASEA is meer dan een bedrijf, producten en een gebouw. We zetten ons met mankracht en middelen in voor een geweldig doel. En dat is om de levens van mensen over de hele wereld te verbeteren.
LEIDERSCHAP

VERDIS NORTON

OPRICHTER, GEPENSIONEERD

De visionair die het begin van ASEA mogelijk heeft gemaakt, Verdis Norton is meer dan een initiatiefnemer. Hij is ook een strateeg die een vooraanstaande carrière heeft opgebouwd door het leiden van miljardenbedrijven, waaronder Kraft Foods, voordat hij ASEA oprichtte. Zijn strategische vaardigheid bracht ASEA op de wereldwijde markt en leidde het bedrijf door de vroege groeifasen. Verdis behoudt zijn interesse in het bedrijf en verschijnt op geselecteerde bedrijfsevenementen.


Tyler Norton |  Oprichter, voorzitter

TYLER NORTON

OPRICHTER, VOORZITTER

Tyler is mede-oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van ASEA Global, een top-50 wereldwijde directe verkooporganisatie die zaken doet in 33 landen over de hele wereld. Voordat hij ASEA® oprichtte, had Tyler een succesvolle carrière van twee decennia in de financiële dienstverlening, waar hij werkte als VP, senior VP en Chief Distribution Officer voor verschillende financiële organisaties met miljarden dollars. Naast een succesvolle zakelijke carrière en het oprichten en leiden van ASEA, heeft Tyler de afgelopen 20 jaar ook verschillende bedrijven opgericht, waaronder een wereldwijd strategisch adviesbureau dat zich toelegt op het bevorderen van ondernemerssucces in bedrijven van elke omvang over de hele wereld. Zijn passie voor de kracht van het menselijk potentieel en de ondernemersgeest brachten hem ertoe om samen te werken aan een 3D interactieve filmervaring genaamd License to Dream, die momenteel deel uitmaakt van een liefdadigheidsinitiatief om ondernemerschap te onderwijzen en te promoten aan middelbare scholieren over de hele wereld. Tyler hielp bij de lancering van de US Women's of Commerce en was jarenlang lid van hun adviesraad als persoonlijk adviseur van hun CEO en president. Hij was lid van verschillende andere advies- en gekozen raden van bedrijven.


JAROM WEBB

VICE-VOORZITTER EN OPRICHTER 

Jarom Webb trad in dienst bij ASEA tijdens de pre-lanceringsfase in 2009, toen hij Verdis ontmoette en zich gedwongen voelde door zijn visie en de uniciteit en inhoud van het bedrijf. Jarom is sinds de oprichting lid van de ASEA Board of Managers en brengt ASEA bijna twintig jaar ervaring in de directe verkoopsector mee. Hij heeft ook senior executive posities bekleed bij twee grote multinationale bedrijven buiten de industrie en heeft overlegd met verschillende startups en grote conglomeraten. Jarom nam aanvankelijk een uitvoerende rol bij het bedrijf op zich als CFO en voegde daar al snel de extra verantwoordelijkheden van COO aan toe. Hij werd in 2012 benoemd tot president van het bedrijf en in 2021 tot vice-voorzitter van de raad van bestuur. In zijn rol als vice-voorzitter en oprichter is Jarom een pleitbezorger voor ons bedrijf, onze producten, zakelijke kansen en partners. Hij werkt nauw samen met oprichter Tyler Norton en CEO Chuck Funke om toezicht te houden op de strategische richting vanASEA brengt nieuwe inzichten in ons bedrijf, werkt samen met ASEA's veldleiders en medewerkers bij geselecteerde veldevenementen en streeft ernaar de erfenis, missie en visie voort te zetten die hem voor het eerst naar de ASEA-zaak trokken. Hij voltooide zijn Bachelor of Accounting aan de Brigham Young University en behaalde zijn MBA aan de University of Utah.

CHUCK FUNKE

CHIEF EXECUTIVE OFFICER 

Chuck Funke, de meest benaderbare CEO die u ooit zult ontmoeten, leidt het ASEA-bedrijfsteam met rustig vertrouwen en een focus op het investeren in individuen. Chuck behaalde een bachelordiploma aan de Brigham Young University en een Master of Business Administration aan de Bellevue University. Voordat Chuck in 2011 bij ASEA kwam werken, heeft hij bijna 20 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt, waar hij voor enkele van de grootste financiële instellingen ter wereld heeft gewerkt. Hij werd in 2014 benoemd tot CEO van ASEA. Hij is lid van de Board of Managers en houdt toezicht op het Executive Committee van ASEA. Chucks eerdere professionele ervaringen, waaronder het zijn van voorzitter, president en CEO van een bij de SEC geregistreerde broker-dealer, hebben hem inzicht gegeven in het bouwen van duurzame, langdurige organisaties. Veel van zijn professionele focus lag op het bouwen en implementeren van verkoopgedreven distributiemodellen, zowel nationaal als internationaal. Zijn ervaring en expertise zijn essentieel geweest bij het uitgroeien van ASEA tot een bloeiend bedrijf dat leidt met een toewijding aan principiële en effectieve kernprofessionele praktijken.


SCOTT ALDRED 

PRESIDENT EN CHIEF OPERATIONEEL OFFICER 

Met meer dan 30 jaar internationale zakelijke ervaring, gespecialiseerd in verkoop, productie en distributie, heeft Scott de unieke ervaring om ASEA te leiden en te begeleiden. Zorgvuldige strategische planning en uitvoering op hoog niveau vormen de basis waarop Scott succesvolle teams bouwt. Hij heeft diepgaande kennis van verpakkingen, apparatuur en materialen, en is gespecialiseerd in de productie en kwaliteitstesten van voedingssupplementen. Aanvankelijk aangetrokken tot ASEA's bedrijfsethiek, leidt Scott de bedrijfsactiviteiten van ASEA, waaronder productie, kwaliteitsborging, logistiek, wetenschap, regelgeving, productontwikkeling en ondersteuning van medewerkers. Verantwoordelijkheid en eenheid leiden Scotts leiderschapsstijl, en hij werkt ijverig om ervoor te zorgen dat alle afdelingen op het hoogste niveau werken en de kracht hebben om hun volledige potentieel te bereiken.


Jörg Höche |  Regional Vice President van West-Europa

JÖRG HÖCHE

CHIEF REVENUE OFFICER 

Jörg Höche houdt toezicht op de wereldwijde inkomsten van ASEA, die tientallen jaren ervaring heeft als netwerkmarketingmanager en veldleider. Hij heeft in zijn geboorteland Duitsland gewerkt, maar ook in Frankrijk, Groot-Brittannië en Zuid-Afrika. Hij houdt van reizen naar nieuwe plaatsen en als hij de keuze krijgt, doet hij dat op een motorfiets. Toen Jörg in 2016 naar ASEA kwam, ontdekte hij iets wat hij nog nooit in een ander bedrijf had meegemaakt: een focus op mensen. Hij werd de spil in de ontwikkeling van ASEA's Europese markt tot een dynamische, wereldwijde onderneming. Met zijn charismatische persoonlijkheid en unieke verkoop- en leiderschapservaring verenigt Jörg de wereldwijde regio's van ASEA en moedigt hij alle regionale verkoop-VP's aan om als één team te werken.

EDOUARD GUG 

REGIONAL VP, ASEA EUROPE

Edouard Gug streeft naar de best mogelijke omgeving om leiderschap te ontwikkelen en het bedrijf te stimuleren en leidt de ASEA-markt in Europa. Hij is verantwoordelijk voor het stimuleren van inschrijvingen, het ontwikkelen van leiderschap en planning en het uitvoeren van operationele projecten voor de regio. Edouard heeft een achtergrond in verkoop en is sinds 2014 betrokken bij netwerkmarketing. Hij trad in 2017 in dienst bij ASEA. Hij is een groot voorstander van het bedrijfsmodel van netwerkmarketing als een manier voor mensen om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Hij spreekt vloeiend Frans, Duits en Engels en ziet culturele diversiteit als een kracht van ASEA's wereldwijde aanpak.