ASEA VIA OMEGA

HART EN BREIN COMPLEX

Je lichaam is afhankelijk van essentiƫle vetzuren, met name omega 3 en 6. Deze zijn terug te vinden in het ASEA VIA Omega complex.

De meesten van ons krijgen veel omega-6-vetzuren via plantaardige bronnen (en via het consumeren van de opgekweekte dieren die planten eten), maar het zijn de omega-3-vetzuren, gevonden in verse vis, waar we meer kans hebben dat die ontbreken.

ASEA biedt hiervoor ASEA VIA Omega aan, een super evenwichtig complex van omega-3- en omega-6-vetzuren.

Aangenomen wordt dat onvoldoende omega-3-vetzuren in het dieet in combinatie met te veel inname van omega-6-vetzuren bijdragen aan een aantal veel voorkomende gezondheidsproblemen. ASEA biedt met haar ASEA VIA Omega complex, omega-3-vetzuren met natuurlijke verhoudingen van EPA en DHA die het lichaam als lichaamseigen herkent, wat helpt bij de opname. 

ASEA heeft ervoor gezorgd dat haar ASEA VIA Omega complex gemaakt wordt van de meest verse visolie in de industrie, verkregen uit vis in het wild gevangen uit een natuurlijke, duurzame bron en vervolgens vers verwerkt, en bevat hierdoor EPA en DHA-concentraat in de natuurlijke triglyceridevorm die het menselijk lichaam herkent.

Voordelen van ASEA VIA Omega:

  • Ondersteunt de gezondheid van de hersenen 
  • Biedt natuurlijke EPA- en DHA-verhoudingen om de absorptie te bevorderen

BIOVIA OMEGA-COMPLEX

ASEA's BioVIA Omega Complex is een gepatenteerde combinatie van essentiƫle vetzuren die een vakkundig geformuleerd supplement vormen.

Infofiche Asea Via Omega

klik-hier om te bestellen