ASEA VOOR DIEREN

Redox is 100% veilig voor dieren

Dieren gedijen op ASEA net als mensen. De voordelen van ASEA zijn voor dieren vrijwel hetzelfde als voor mensen. En soms worden dieren zelfs aangetrokken door de smaak en geur van het product.

Dieren, variërend van huisdieren tot renpaarden, ervaren vaak verbazingwekkende voordelen, schijnbaar sneller dan mensen. Waarom is dit?

Een antwoord is dat dieren geen twijfel en vragen over iets nieuws hoeven te overwinnen. Ze herkennen instinctief dat Redox-signaalmoleculen goed voor hen zijn. Een andere belangrijke factor is dat er geen placebo factor is bij dieren. Veel eigenaren van huisdieren melden dat hun huisdieren "vragen" naar de moleculen, net zoals ze dat doen voor lekkernijen en voedsel.

Een levensstudie waarbij eigenaren en huisdieren betrokken waren, werd uitgevoerd door een International Animal Communicator en Educator in het Verenigd Koninkrijk. Ze ontdekte dat elk team resultaten had variërend van goed tot wonderbaarlijk. Er ontstond terug een evenwichtige gezondheidstoestand. Dieren met symptomen die aan ouderdom worden toegeschreven, begonnen zich na inname van ASEA in enkele dagen of weken jonger te gedragen.

Dieren vertoonden door inname van ASEA verbetering in alle aspecten van hun lichaam, inclusief beter bewegen, efficiënter verteren, aanhankelijker zijn en opnieuw jongere dieren kunnen bijhouden.

ASEA heeft een heilzame werking op alle levende organismen.

Alle zoogdieren bezitten Redox signaalmoleculen, die ook voor hen van vitaal belang zijn voor een goede gezondheid.

Huisdieren zoals honden, katten, konijnen, maar ook paarden ervaren dan ook goede resultaten bij de inname van ASEA.

Dieren die ouderdomssymptomen vertonen, zullen al na enkele dagen beter bewegen, zien, horen en ruiken.

Ze worden ook aanhankelijker, bewegen soepeler en hun vertering gaat erop vooruit.

Ook snij- en schaafwonden zullen sneller herstellen.

Voor meer info over ASEA voor dieren kan u terecht bij dierenarts Chris Eulaers.


klik-hier om te bestellen