ASEA VOOR SPORTERS

ASEA-atleten Shawn Burke en Christian Sanders

Het voordeel van Asea op sportprestaties

Het is geen geheim voor sporters dat zelfs een kleine toename van hun vermogen om te presteren of te herstellen een aanzienlijk verschil kan maken bij het bereiken van hun doelen. Geconditioneerde atleten hebben meestal de verhoogde behoefte aan verbeterde voeding, verbeterde ondersteuning bij herstel en het vermogen om een gezond chemisch evenwicht in cellen te handhaven, allemaal vanwege de stress die ze op hun lichaam uitoefenen.

Hoewel een verbeterd voedingspatroon en een gespecialiseerde training de prestaties zeker helpen verbeteren, vereisen de uitdagingen van inspannende lichamelijke activiteit - inclusief de constante behoefte aan energie, slijtage en algemene fysieke en mentale vermoeidheid - meer.

ASEA, het originele en enige Redox-signaalproduct dat vandaag beschikbaar is, voorziet het lichaam van twee perfect uitgebalanceerde sets van reactieve moleculen - dezelfde moleculen die op natuurlijke wijze door de mitochondriën in elke cel van ons lichaam worden geproduceerd. Deze uiterst belangrijke moleculen ondersteunen de productie van ATP-energie die onze cellen van brandstof voorziet, helpen bij het activeren van antioxidanten, minimaliseren cellulaire schade, verbeteren cellulaire communicatie en versnellen de genezingsreactie - dus, alle functies die cruciaal zijn voor atletische prestaties, uithoudingsvermogen en herstel.

Er is nergens anders een ander atletisch prestatie-, uithoudings- en herstelproduct beschikbaar dat zo krachtig en veilig is en 100%  werkt!

Onderzoek heeft bewezen dat ASEA de fysieke prestaties verbetert.

Het is pas recent dat wetenschappers het belang van deze Redox-signaalmoleculen in ons lichaam hebben ontdekt en tot nu toe hebben wetenschappers geen stabiele mengsels van deze moleculen buiten het lichaam kunnen produceren. ASEA is de eerste en enige stabiele, perfect uitgebalanceerde mix van Redox-signaalmoleculen die buiten het lichaam bestaat. Het is een baanbrekende wetenschappelijke doorbraak.

Om het effect van ASEA op atleten te bepalen, testte een onafhankelijk laboratorium de prestaties van gezonde atleten in een inspannende duurtest (VO2 max) ontworpen om zuurstofopname, CO2-opbouw en hartslag te meten.

De resultaten waren buitengewoon. Na slechts twee weken ASEA-suppletie ervaarden de atleten een grote toename van hun tijd tot VT (ventilatoire drempel), deze werd met gemiddeld 12% verhoogd. Sommige atleten verhoogden hun vermogen en uithoudingsvermogen zelfs met meer dan 30%! De deelnemers ervaarden ook een verlaging van hun gemiddelde hartslag en ze meldden allemaal dat ze zich na hun training minder vermoeid voelden en minder pijn hadden.(Dubbelblind studie aan de Appalachian State University in North Carolina)  

Aërobe prestaties nemen toe als gevolg van een uitgebalanceerd redox-potentieel in de weefsels, waardoor de efficiëntie waarmee zuurstof, brandstoffen en afvalstoffen in en uit cellen en weefsels kunnen worden gebracht, wordt verhoogd, waardoor de natuurlijke aërobe processen efficiënter worden. Redox-suppletie verbetert de metabolische processen die energie voor het lichaam produceren. Superieure antioxidantprestaties worden mogelijk. Dit versnelt de antioxidanteffectiviteit van Glutathion (800%) en SOD (500%).

Verbetert mentale helderheid waardoor elke atleet zich beter kan focussen en presteren.

Redox supplementen hebben een wetenschappelijke basis gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en miljoenen dollars investering. Uit het fundamenteel onderzoek door derden uitgevoerd, blijkt dat het een veilige en natuurlijke manier is om uw lichaam optimaal te laten functioneren.

ASEA bevat geen verboden stoffen!

ASEA werkt momenteel met duizenden atleten, waaronder professionals, semi-professionals en amateurs, en elke dag worden er meer en meer verhalen verteld over persoonlijke records die worden behaald, races die worden gewonnen en levenslange doelen die bereikt worden.

In onderstaande video :

de Top 10 redenen voor kinesisten en osteopaten om Redox aan alle atleten te geven.


Redenen waarvoor sporters ASEA moeten gebruiken

  1. Wetenschappelijk ondersteund. ASEA is gebaseerd op meer dan 16 jaar fundamenteel onderzoek, waardoor het een veilige en natuurlijke manier is om uw lichaam te laten functioneren zoals het hoort. Aanvullende proeven hebben het vermogen om atletische prestaties op verschillende manieren te verbeteren, bewezen.
  2. De eerste en enige. ASEA is de eerste en enige stabiele mix van dezelfde Redox-signaalmoleculen die het menselijk lichaam elke seconde van elke dag maakt.
  3. Boost energie. Door de algehele cellulaire gezondheid te ondersteunen, kan ASEA de metabolische processen verbeteren die energie voor het lichaam produceren.
  4. Superieure antioxidant bescherming. ASEA versnelt de productie van lichaamseigen antioxidanten, waaronder glutathion, SOD en katalase. Het verhoogt ook de effectiviteit van deze antioxidanten met meer dan 500%.
  5. Optimale immuunondersteuning. ASEA ondersteunt immuunsysteem activiteiten die oxidatieve stress verminderen en beschadigde cellen repareren.
  6. Atleten keuren het goed. Letterlijk honderden atleten hebben gemeld dat ASEA een breed scala aan voordelen heeft - kortere hersteltijden, meer energie, minder pijn, langere tijd tot VT (beademingsdrempel) en uithoudingsvermogen en algehele betere prestaties.