ACCESS CONCIOUSNESS

Vanwege de nieuwe corona-maatregelen mag ik géén enkele therapie in mijn praktijk uitvoeren. Er zal vanaf 2 november wel de mogelijkheid zijn om coaching te geven via telecall, en spoedig ook via zoom.


In november 2017 leerde ik Access Consciousness kennen. Onmiddellijk had ik het gevoel dat deze therapie de missing link was in mijn zoektocht naar persoonlijke groei, en niet alleen voor mezelf, maar ook voor alle mensen die mij omringen, zowel mijn familie, goede vrienden als mijn klanten.

Ik voelde me tijdens de behandeling super relaxed. Op een bepaald moment ontstond er pijn rond de hartstreek waar onmiddellijk de clearing statement  van Access Consciousness  ( toegang tot bewustzijn ) op werd toegepast. Mijn pijn werd steeds lichter en verdween.

Bepaalde goed verdrongen en bevroren overtuigingen waarvan ik niet meer wist dat deze mijn leven nog konden bepalen, kwamen naar boven en werden dan ook meteen gecleared.

Door 'de Access Bars' (toegangsbanen tot bewustzijn) toe te passen, is het alsof je zoveel informatie download dat je terug weet wat je moet weten. Heel bijzonder. Dit in combinatie met andere Access Tools uit 'de Foundation' en 'Choice of Possibilities' zijn naar mijn ervaring een prachtige therapievorm.

Overwelmende emoties zorgen ervoor dat je conclusies trekt die jouw 'zijn', inclusief al je 'ervaringen' je ganse leven door bepalen. 

De Access Bars alsook de Access Energetische Facelift, als de vele Access Body Processen geven gigantische mogelijkheden om hieraan te werken.

De Access Consciousness tools omvatten alles waar ik achter kan staan en gaan voorbij ons denken! 

Access nodigt je uit om jezelf  te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent, en om een leven te gaan genereren voorbij aan de 'Jij' die je denkt te zijn. Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als oneindig wezen is voortdurend alles mogelijk en heb je totale keuze.

Access Consciousness - toegang tot bewustzijn - gaat over de bevrijding van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, gevoelen en emoties.

Polariteit weerhoudt ons ervan de dingen werkelijk te zien zoals ze zijn, ofwel wordt iets als goed of slecht / juist of verkeerd beoordeeld. We hebben dat zo geleerd en aangenomen als onze waarheid. Daardoor kunnen we niet veranderen wat we werkelijk zouden willen veranderen. We blijven dan functioneren vanuit het trauma en drama, de ontsteltenis, het gedoe en de intriges van de realiteit. Onze verslaving aan polariteit is een van de sterkste verslavingen die er zijn.

Een van de best werkende tools om ons te bevrijden van deze verslaving is 'functioneren vanuit toelating': het toelaten dat iets 'is' en iets toelaten om te 'zijn' zonder oordeel.

Wat als jij jezelf zou toelaten om jezelf te koesteren en goed te zorgen voor jezelf ?

Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn ?

Wat zou het vergen voor jou om te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld ?

Hier de vragen van Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness:

"Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat van mijn leven en de wereld een betere plek zou maken ?"

"Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven ?"